Пішов з життя колишній кандидат в президенти і відомий бізнесмен. Він довго боровся зі страшною недугою, але після п'яти місяців боротьби помер.

Американський мільярдер, відомий філантроп і успішний бізнесмен помер після боротьби з лейкемією. Про трагедію повідомляє CNBC.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Росс Перо помер у віці 89 років", - повідомив представник його сім'ї Джеймс Фуллер.

Бізнесмен Росс Перо заснував свою першу компанію Electronic Data Systems в 1962 році після відходу з IBM. Він продав її в 1985 році за 1,5 мільярда доларів. У 1988 році він створив відому Perot Systems, яка надає послуги в області інформаційних технологій. А в 2009 - останню купила Dell за 3,9 мільярда доларів.

У 1992 і 1996 роках Росс Перо балотувався в президенти США як незалежний кандидат. В ході першої кампанії він отримав 20% голосів.

Forbes раніше оцінював статки Росса Перо в 4,1 мільярда доларів.

Нагадаємо, у Києві загинув депутат Дмитро Тимчук.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий комік помер просто на сцені, виголосивши пророчі слова

Також Знай.ua писав, пішов з життя легендарний український актор, народний артист України Анатолій Решетніков.