У Запорізькій області 24 людини надовго застрягли на 25-метровій ланцюговій каруселі через поломки атракціону.

У популярному курортному селищі Кирилівка атракціон "Ланцюгова карусель" на цілу годину "завис" разом із людьми. Про це повідомили очевидці в соціальних мережах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пригода сталась пізно ввечері, атракціон "Ланцюжки", який є одним з найвищих в Україні, раптом зупинився.

Імовірною причиною неполадки атракціону став сильний і різкий порив вітру, через що сталася аварійна блокування механізму.

Очевидці також повідомили, що надзвичайники, які прибули за викликом, заявили, що не мають вишки необхідної висоти. Тому співробітникам атракціону довелося своїми силами спускати людей.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Технічному персоналу луна-парку вдалося відремонтувати карусель протягом години. Повідомляється, що ніхто із людей, які катались на каруселі, не постраждав.

Нагадаємо, у Кривому Розі сильний вітер перекинув дитячий атракціон-батут

Як повідомляв портал Знай.ua, в Індії у місті Амадабад у місцевому парку розваг впав атракціон - щонайменше дві людини загинули і ще 29 отримали травми.

Також Знай.ua писав, в запорізькому парку "солодка парочка" вирішила зайнятися інтимними справами на очах у випадкових перехожих.