У неділю 14 липня в запорізькому парку Гагаріна видався досить таки "спекотний" день. Як доказ цьому було обурення батьків і абсолютно буденна поведінка "героїв дня". Зокрема, голубки вирішили зайнятися інтимними справами на очах у випадкових перехожих на бордюрі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цей інцидент відзняли на камеру і опублікували в Instagram.

Як кажуть очевидці цієї вистави, чоловік з жінкою швидше за все знаходилися в стані алкогольного сп'яніння, і не зовсім давали звіт своїм діям.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

До того ж, побачена картина викликала великий резонанс у батьків і дітей: деякі лаялися, інші ж просто дивилися з цікавістю. Як додають місцеві жителі, у парку дуже часто знаходять шприци, порожні пляшки і блістери з-під таблеток. У зв'язку з цим, така розпусна поведінка хоч і зухвала, але, на превеликий жаль, не дивна.

Нагадаємо, що в Запоріжжі померла Настя Ковальова, яку підпалив її хлопець.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному із секонд-хендів Запоріжжя знайшли оригінальну кофту. На ній зображено президент з Росії, Північної Кореї і США.

Також портал Знай.ua писав, що НАБУ всерйоз взялося за екс-губернатора Запоріжжя Бриля.