17 липня в Тернополі на майданчику військової техніки в Старому парку, всередині експоната БРДМ виявили маленького кошеня, яке голосно нявкало.

Місцеві жителі відразу звернулися в рятувальну службу, щоб допомогти пухнастику. Про подію розповіли в управлінні ДСНС в Тернопільській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наголошується, що тварина не могла самостійно вибратися з величезного танка, жалібно нявчала, чим і привернула увагу людей, що проходили повз.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співробітники служби порятунку миттєво прибули на виклик. За допомогою спеціального спорядження їм вдалося відкрити люк бронетранспортера і врятувати кошеня. Перелякана тварина відразу знайшла притулок у небайдужих свідків події.

Нагадаємо, що біля харківської станції метро Київська неадекватний чоловік погрожував нацькувати собаку на перехожого.

Як повідомляв портал Знай.uа, діти, які постраждали від вибуху гранати у Пашеній Балці під Дніпром 1 липня, почали приходити до тями.

Також портал Знай.uа писав, що на Азовському морі в районі села Приморський Посад молоду пару віднесло у відкрите море.