Маленькому мешканцю мікрорайону "Східний-1" Кривого Рогу не пощастило - випав малюк не бозна-якої висоти – всього другий поверх, але отримав сильну травму. Добре ще, що цим недільним ранком його побачила перехожа – і відразу викликала "швидку". Про це повідомляє КП.

Дитину госпіталізували у восьму міську лікарню з попереднім діагнозом "перелом лобної кістки".

"Дитина в тяжкому стані, черепно-мозкова травма, ним займаються хірурги і реаніматологи", - підтвердили сумну новину у відділенні дитячої реанімації лікарні.

Дитина біля вікна
Дитина біля вікна

За відомостями очевидців, в квартирі знаходився ще одна дитина. Та, як розповіли криворізьким журналістам сусіди, мати хлопчика вирішила підзаробити на виборах, і тому її не було вдома.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Українці у соцмережах же підняли бучу. Людей обурює, що ж це за мати така, якій гроші дорожче дітей. Чому вікно залишила відкритим, чому на ньому немає запобіжної засувки, як можна піти сидіти до ночі на виборчій дільниці, коли вдома маленькі діти одні?

У прес-службі Криворізької поліції зазначили, що мати залишила дітей, 2 і 4 років, не одних, а під наглядом свого рідного старшого брата, тобто дядька дітлахів. Сама вирушила на виборчу дільницю в повній впевненості, що діти в безпеці, хоча насправді ця "безпека" тривала трохи більше години – дитина випала з вікна близько 9 ранку.

Про батька дітей нічого невідомо. Всі обставини події з'ясовують правоохоронці. Факт зареєстрований, але про будь-якої відповідальності дорослих говорити поки рано.

Нагадаємо, що у понеділок, 24 червня, малолітня дитина випала з вікна другого поверху 10-поверхового будинку за адресою вулиця Симиренка, 2/19.