Кохання – найпрекрасніше в світі почуття. І одночасно, коли воно – нерозділене, то стає дійсно небезпечним. У Львові молода дівчина вистрибнула з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка. Студентка навчалася в аспірантурі. Видання Politeka.net повідомило, що дівчина вижила і знаходиться в реанімації у важкому стані.

Відомо, що з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка несподівано випала аспірантка. За інформацією ЗМІ, зараз дівчина перебуває в реанімаційному відділенні 8-ї міської лікарні, її стан оцінюється як важкий.

Колеги по університету збирають кошти на її лікування. Вони просять принести гроші на кафедру біохімії в викладацьку. Кажуть, фінансова допомога дуже потрібна.

Крім цього, є потреба в донорській крові, яку можна здати у Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарській, 65.Сообщается, що постраждалу аспірантку звуть Зоряна і вона приїхала з Тернопільської області.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

“Ми тут всі в шоці, ніхто від Зоряни такого не очікував. Розумна, врівноважена, привітна, цілком адекватна дівчина. Можливо, це була якась нерозділене кохання”, – розповідає співробітниця кафедри в коментарі журналістам.

Також відомо, що за кілька годин до інциденту Зоряна розмістила на своїй сторінці в соцмережі малюнок з написом: “Ти назавжди в моєму серці!”.

Соліст The Prodigy Кіт Флінт покінчив життя самогубством у понеділок, 4 березня. Його знайшли мертвим у власному будинку.

З'явилися версії та причини такого несподіваного вчинку музиканта.

Відомо, що Кіт знаходився в процесі розлучення з дружиною, японкою Маюмі Каї, також відомої як DJ MAYUMI.

Як повідомляв Знай. ua, смерть соліста The Prodigy пов'язана зі страшним прокляттям: слідом за Стівом Джобсом, Уїтні Х'юстон і Робіном Вільямсом.

Знай. ua писав, що самогубство соліста The Prodigy: реакція світу, зірок і фанів. DJ Грув висловився про смерті вокаліста The Prodigy Кейта Флінта .