Під час пожежі на гірськолижному курорті загинула дитина, ще троє дітей з опіками потрапили в лікарню.

Трагедія сталась 22 липня в дитячому наметовому таборі на курорті "Холдомі" в Хабаровському краї. Про це повідомляє МНС по регіону.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначається, що у вогні загинула дівчинка, 2008 року народження. Слідчі порушили кримінальну справу за фактом загибелі дитини.

Постраждалі діти знаходяться в реанімації - підлітки отримали опіки 70% і знаходяться у важкому стані.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

У той же час російські ЗМІ повідомляють про чотирьох постраждалих і одну загиблу дитину.

Відомо, що на момент пожежі в таборі перебували 189 дітей. Всього було 26 наметів, згоріли - 20, площа пожежі склала 240 квадратних метрів.

В даний час всі евакуйовані діти тимчасово розміщені в будиночку на базі відпочинку. На місці НП працюють співробітники і з'ясовують причину трагедії.

В мережі з'явилося відео з місця пожежі. На кадрах дівчина знімає пожежу на мобільний телефон, і, ще не усвідомлюючи масштаб трагедії, коментує: "Мам, у нас тут проблема".

Нагадаємо, на відомому курорті прокинувся небезпечний вулкан.

Як повідомляв портал Знай.ua, літак з росіянами загорівся просто у повітрі.

Також Знай.ua писав, біля берегів Стамбула у протоці Босфор загорілася яхта- полум’я охопило розкішне судно, яке стояла на рейді. Вогонь так швидко поширювався, що люди ледве встигали вистрибувати за борт.