У Москві пасажирський "Боїнг 737" після вильоту в Прагу екстрено повернувся з-за пожежі в багажному відділенні, повідомив "Інтерфаксу" джерело в органах управління повітряним рухом.

"Командир лайнера екстренно зв'язався з диспетчерами відразу після набору висоти і доповів про надзвичайну ситуацію в багажному відсіку. Спрацювала тривожна сигналізація про задимлення і пожежі", - сказав джерело.

На борту літака було прийнято миттєве рішення активувати систему аварійного гасіння і як можна швидше повернутися в аеропорт Москви.

Літак вдалося благополучно посадити на місці вильту. Ніхто з пасажирів і членів екіпажу не постраждав, всі цілі і не ушкодженні.

Джерело не має в своєму розпорядженні офіційним підтвердженням цієї інформації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Катастрофа МН17: експерт назвав головних винних у трагедії, справа набирає нових обертів

Як раніше повідомляв Знай.ua, Роковини трагедії МН17: 5 гріхів Путіна, які згубили сотні невинних людей

Раніше портал Знай.ua писав, Українські силовики допитують головного свідка і співучасника трагедії МН17: окупантів загнали в глухий кут