У російському місті Єкатеринбурзі військовий літак здійснив аварійну посадку. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами джерела в аеропорту "Кольцово", у літаку Ан-12 в польоті відмовив один з двигунів.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поки що немає інформації про потерпілих e результаті аварії.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Варто відзначити, що Ан-12 - радянський військово-транспортний літак. Його також називають "Новичок".

Нагадаємо, на Кубі відразу ж після зльоту з аеропорту в Гавані розбився пасажирський літак Boeing 737. Mirror з посиланням на місцеву пресу передає, що на борту лайнера перебували 107 пасажирів.

Раніше Знай.ua повідомляв, кількість людей, загиблих у результаті авіакастрофі у американському штаті Джорджія, збільшилася до дев'яти: загинули всі, хто був на борту військового літака C-130.

Також Знай.ua писав, у вівторок, 2 липня, на Харківщині звалився з неба навчально-бойовий літак. Авіакатастрофа сталася у Чугуєві Харківської області. Там розбився літак Л-39, призначений для підготовки пілота до бойової роботи на винищувачі. Пілот-курсант, який перебував за штурвалом під час НП, встиг катапультуватися. За його словами, в апарата під час польоту заглох двигун.