На Гаваях сталася авіакатастрофа. Літак вибухнув неподалік аеродрому. Нікому з пасажирів та персоналу вижити не вдалося.

Про це повідомляє Reuters. Департамент транспорту штату підтвердив цю інформацію на офіційній сторінці у Twitter.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З глибоким сумом департамент транспорту Гаваїв повідомляє, що на борту двомоторного літака King Air, який впав біля аеропорту Dillingham Airfield, було дев’ять осіб", — йдеться в повідомленні.

Трагедія сталася, у п'ятницю, 21 червня. Двомоторний літак King Air впав поблизу аеродрому Діллінгем. Що стало причиною аварії, поки невідомо. Повідомляється, що на борту літака перебувало 9 людей, усі вони загинули.

"Ми як і раніше збираємо інформацію про наміри польоту і про те, що сталося під час катастрофи", - сказав начальник пожежної служби Гонолулу Мануель Невес на прес-конференції після трагедії.

Зараз на місці працюють працівники поліції та пожежники. Правоохоронці встановлюють обставини трагедії, яка забрала життя дев'ятьох людей.

Діллінгем - це аеродром спільного користування, що експлуатується HDOT під 25-річною орендою від американської армії.

Нагадаємо, подвійна авіакатастрофа сколихнула всю країну: спалахнули як сірники, не вижив ніхто.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", світ приголомшила жахлива авіакатастрофа. На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинули три людини.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що літак вибухнув просто у повітрі: те, що знайшли під палаючими уламками, не вкладається у голові.