Біля берегів Стамбула у протоці Босфор загорілася яхта. Полум’я охопило розкішне судно, яке стояла на рейді. Вогонь так швидко поширювався, що люди ледве встигали вистрибувати за борт.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З палаючого судна в рятувальних жилетах почали стрибати люди. Катери, які перебували неподалік, тут же підпливали й брали їх на борт.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Саму яхту, на якій сталася пожежа, почало зносити сильним вітром до берега, де знаходяться житлові будинки та кафе. Судно успішно загасили пожежники, які прибули на виклик. Даних про потерпілих поки немає. Відомо, що судно згоріло вщент.

Зазначимо, що у Дніпрі спалахнула пожежа в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Щербини. На місце направили три бригади 3 пожежорятувальної частини, кілька екіпажів патрульної поліції, а також кілька швидких.

Нагадаємо, неадекват намагався спалити сотні дітей живцем, кричав і поливав бензином: кадри не для слабкодухих

Як повідомляв Знай.uа у Дніпрі мажорний легковик обстріляли на ходу: цілилися у водія.

Знай.uа писав, у Дніпрі гола жінка "прийняла душ" просто на вокзалі: пасажири забули, куди їдуть, - дикі кадри 18+.