З'явилася інформація, що в четвер, 25 липня, співробітники правоохоронних органів затримали двох порушників в зоні відчуження у Чорнобильській АЕС.

Про це йдеться в матеріалі "Kyiv Operativ" у Facebook: "Затримали двох порушників радіаційної безпеки, які в зоні відчуження навколо Чорнобильської АЕС зібрали 21 кг лісових ягід".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що двоє людей потрапили на очі патрульним поблизу села Ясень. Так увагу поліцейських і військовослужбовців прикордонної служби України привернули молодий чоловік і жінка. Пізніше з'ясувалося, це були жителі Поліського району:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"18-річний хлопець та 41-річна жінка. Вони незаконно проникли на відчужену територію в зоні навколо ЧАЕС, щоб зібрати чорниці", — йдеться у повідомленні.

Зараз відносно правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 461 "Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення" КоАп. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 267-1 "Порушення вимог режиму радіаційної безпеки" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Харкові чоловіки власноруч "направили" тролейбус на істинний шлях: "Це такий флешмоб".

Як повідомляв Знай.uа авто відомої волонтерки розбилося в ДТП: водій втік, залишивши пасажирів під уламками.

Знай.uа писав, в Дніпрі на копів налетіли спецназівці: як наважилися "стопорнути" генерала, - подробиці бійні.