У Кирилівці сталася несподівана перестрілка. Найстрашніше з цієї історії те, що стріляючі сховалися на одній з баз відпочинку, правоохоронці готуються до штурму. За словами місцевих мешканців, в ході перестрілки вбили людину. Про це "Акценту" повідомили джерела.

Чоловік помер по дорозі в лікарню. Зараз стріляли сховалися на території однієї з баз відпочинку, правоохоронці розглядають варіант штурму. Йдуть переговори зі стрілками: поліцію не пускають на приватну територію.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У Кирилівці працює кілька підрозділів поліції. База відпочинку "Білуга", розташована на косі Пересип оточена. Саме там, за повідомленнями з неофіційних джерел, сховалися бандити.

У Центрі Кирилівки також стоїть кілька автобусів з поліцейськими.

У паблике melitopol_gram опублікували відео, зняте у готелі. За останньою інформацією, броньовані штурмова машина поліцейських повернулася з коси Пересип до міськвідділу.

Поки поліція офіційно не прокоментувала те, що відбувається.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, в Дніпрі третій рік шукають зниклого чоловіка: пішов з дому без пам'яті.

Як повідомляв Знай.uа цунамі в Індонезії забрало рекордну кількість життів: названо шокуючі цифри.

Знай.uа писав, підозрюваний у викраденні миколаївського школяра здався копам.