Страшна знахідка очікувала перехожих прямо схилах. Ніхто не знає, як виявилося бездиханне тіло на заповідній території, поліція з'ясовує всі подробиці.

Для визначення смерті потрібно провести ряд судмедекспертиз, після цього правоохоронні органи зможуть більш детально розповісти про даний інцидент.

Поліція розслідує подробиці жахливого злочину.

Але є страшне відео з місця події, труп чоловіка, що застряг на скелях. Тіло людини довелося діставати рятувальникам.

до Речі, урочище Вирва є заповідною територією і відноситься до національного заповідника «Хортиця».

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що з центральної Європи на Україну рухається активний атмосферний фронт. Синоптики заявляють, що цей циклон у західних, північних та Вінницькій областях України 13-14 серпня влаштує люті погодні проблеми, очікуються грози, місцями град.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.