Лікар постраждала від рук грабіжника, але встигла його помітити – і викликала поліцію.

Інцидент стався близько 12 годин в Запорізькій області, де жінку 1972 року народження пограбували в кабінеті у лікарні прямо на робочому місці.

Невідомий поцупив гаманець з грошима у лікаря на робочому місці.

Було встановлено, що зловмисник через незачинене вікно проник в кабінет і витягнув з сумки гаманець з грошима, але постраждала встигла його помітити – і викликала поліцію.

Як виявилося, місцевий грабіжник вже був неодноразово судимий і його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тепер правопорушника чекає ув'язнення з позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

лікар
лікар
Жінка встигла побачити злодія і викликала поліцію.

Нагадаємо, у Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.