Олексій Мільчаков, який в підлітковому віці прославився вбивством цуценят на камеру, а торік вбивав українців на Донбасі, став жертвою злодюжок. У нього вкрали пістолет, гроші та документи.

Як стало відомо пітерському сайту "Фонтанка", минулої ночі Мільчаков звернувся в 1-й відділ поліції УМВС по Адміралтейському району. Він повідомив, що близько 11-ої ночі 28 жовтня на лавці в Олександрівському саду виявив, що у нього відсутня сумка.

У сумці крім травматичного пістолета "Гроза-021" та посвідчення особи офіцера ДНР, знаходилися гроші в сумі 5000 рублів.

Читайте також: Бойовики "Новоросії" взяли на себе відповідальність за вбивство Нємцова

Торік терорист Мільчаков з Санкт-Петербурга у якості командира диверсійно-розвідувальної групи "Русіч" вбивав наших військових. А світлини на фоні загиблих викладав в соцмережі. Маніяк втік з Донбасу після вбивства ватажків ЛНР. Боявся, що його застрелять свої ж.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В 2012-му році він різав цуценят та закликав вбивати "тварин, дітей та бомжів".