Близько двох годин після опівночі на гарячу лінію пожежної лінії надійшов дзвінок. Повідомлялося, що загорівся будинок на вулиці Хлібній, передає прес-служба ДСНС в Запорізькій області.

Щоб локалізувати та загасити полум'я, на місце виїхали вісім рятувальників на двох машинах. Коли ті прибули за вказаною адресою, вогонь охопив вже 25 кв. м площі. Через сильне задимлення бійцям ДСНС довелося працювати в апаратах на стисненому повітрі.

Сильне полум'я охопило весь будинок.

Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили в будинку труп чоловіка. Загиблим виявився 51-річний господар оселі. Причина пожежі встановлюється, ведеться розслідування.

Пожежники не встигли врятувати власника будинку, він згорів під час пожежі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що у Вінниці, сьогодні вночі спалили дві машини. Пожежа сталася на Київській, близько години ночі. У поліцію звернулася вінничанка, господиня престижних автомобілів, з повідомленням про підпал двох машин - свою і чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.