У Кропивницькому поблизу СІЗО застрелили адвоката, було поранено ще одну особу.

Інцидент стався у четвер, 22 серпня, пише видання Politeka.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! ! Приєднуйтесь!

Вогонь відкрили з автомобіля за допомогою автомата, повідомили в пресслужбі Національної асоціації адвокатів. За їхньою інформацією, ім'я загиблого – Олександр Іванов. Він помер до прибуття швидкої.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вбивство трапилося на вул. Куроп'ятникова біля СІЗО №6", – уточнили в НАА. У момент стрілянини загиблий перебував у кафе. Повідомляється також, що до приходу в адвокатуру Іванов працював у правоохоронних органах.

Правоохоронці міста для упіймання злочинця оголосили оперативний план "Сирена".

Нагадаємо, Соколова змусила Шарія надовго припнути язика: "Якесь чм*, вариться у тераріумі...".

Раніше Знай.uа повідомляв, СБУ спіймала наркобарона після втечі з Борисполя: ви навіть не уявляєте, що "нарили" силовики.

Також Знай.uа писав, у Запоріжжі співмешканці згоріли живцем: займалися цим у ліжку.