Відома українська журналістка Яніна Соколова різко звернулась до скандального блогера Анатолія Шарія. Він звинуватив Соколову у вигадці онкологічного діагнозу заради отримання бюджетних коштів на новий тематичний проект.

Своєю думкою про українофоба телеведуча поділилася в ефірі радіо "НВ" та зазначила, що нікому не дозволить ображати членів своєї команди.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У мене є свої принципи в житті. Я ненавиджу брехунів і ненавиджу несправедливість. Так мене виховала моя мама, і так я буду жити до кінця своїх днів. Тому коли на мене і на мою команду, які на перших порах працювали абсолютно безкоштовно, створивши величезний проект, вибачте, якесь чмо, дозволяє собі висловлюватися!..", – обурилася Соколова.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Ведучій стало образливо за команду її колег, які на початках працювали без стабільної зарплатні, практично на ентузіазмі.

"А потім я бачу, даруйте, якесь чмо, яке дозволяє собі таке..." - додала Соколова на адресу Шарія.

Блогери діляться на два табори - ті, хто займається розвитком, чимось добрим, роблять життя кращим і Україну міцнішою і ті, хто займається розрушенням і руйнує все, що є.

Не потрібно мосолити ці блоги, витрачати час на Шарія і йому подібних - це марнотратство. Нехай собі самі "варяться" у своєму тераріумі.

Нагадаємо, Яніна Соколова відверто розповіла про найстрашніше у своєму житті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Яніна Соколова запалила вогник надії для онкохворих українців: перемогти це лихо можна у кілька способів.

Також Знай.uа писав, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.