В неділю рано вранці, 25 серпня, рятувальники Кривого Рогу отримали повідомлення про загорання дерев'яної будівлі храму УПЦ МП на вулиці Рудна Інгулецького району.

Об'єднавчий cобор Української православної церкви
Об'єднавчий cобор Української православної церкви

Про пожежу у храмі святих благовірних князів Бориса і Гліба пожежні дізналися в 4:22, повідомляє прес-служба ДСНС України в Дніпропетровській області.

На місце події були направлені співробітники двох державних пожежно-рятувальних частин у кількості 11 чоловік особового складу.

Через сорок хвилин після отримання виклику вогонь зрештою змогли локалізувати. Ліквідували пожежу о 07:15 ліквідована.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ужас...

Geplaatst door Юлия Брылёва op Zaterdag 24 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Очевидці повідомляють, що вогонь знищив майно та конструкції храму святих Бориса і Гліба Української Православної Церкви Московського патріархату на загальній площі 100 кв. метрів.

На щастя, загиблих і постраждалих в результаті події немає. У соціальних мережах місцеві мешканці діляться відео з місця пожежі. І це насправді страшне видовище, надто містично виглядають церковні куполи у хрести, охоплені потужним вогнем.

Нагадаємо, жахлива знахідка перелякала українців, просто біля церкви: "Людські кістки та черепи".

Як повідомляв портал Знай.uа, в селі Іванівка місцеві жителі виявили дивне створення.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні під землею знайшли справжній Парк Юрського періоду.