Людські кістки та черепи на сміттєзвалищі знайшли сьогодні у селі Бакаївка, що на Черкащині. Місцеві жителі говорять, що останки давно померлих людей вивезли та залишили під лісосмугою місцеві будівельники, які будують церкву в сусідньому селі. Про це передає provce.ck.ua.

За словами очевидців, під час копання котловану під фундамент майбутньої церкви, будівельники розрили колишнє сільське кладовище. Однак, працівники не припинили своїх робіт, а завантажили кістки і вивезли їх у сусіднє село в лісосмугу.

В селі Антипівка Золотоніського району, що на Черкащині, вже декілька років минуло, як негодою було зруйновано місцевий храм. Тоді, в 2015-му році блискавка вдарила в церкву і та згоріла майже за мить. Саму будівлю храму було побудовано орієнтовно наприкінці 19-го–початку 20-го століття та вже тоді вона потребувала реконструкції.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Зі слів очевидців, під час копання котловану під фундамент майбутньої церкви, будівельники розрили колишнє сільське кладовище. Однак, працівники не припинили своїх робіт, а завантажили кістки та вивезли їх до сусіднього села у лісосмугу.

Один з місцевих чоловіків, який побажав залишитись інкогніто, розповів нам, що одним із перших в селі виявив цю страшну знахідку 8-го липня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Їхав навпростець, мені потрібно було до знайомого в Антипівку. Звернув увагу на те, що лежать якісь купи землі, а на них - черепа людські. Я зупинився, почав оглядати - побачив, що багато людських залишків. Там проходили люди і я запитав, що ж це таке. На що мені відповіли, що будують нову церкву в Антипівці на місці, де згоріла стара, а на рештки людей не звертають увагу", - розповів чоловік.

Нагадаємо, у Полтаві археологи знайшли загадкову гробницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, в селі Іванівка місцеві жителі виявили дивне створення.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні під землею знайшли справжній Парк Юрського періоду.