Людські кістки та черепи на сміттєзвалищі знайшли сьогодні у селі Бакаївка, що на Черкащині. Місцеві жителі говорять, що останки давно померлих людей вивезли та залишили під лісосмугою місцеві будівельники, які будують церкву в сусідньому селі. Про це передає provce.ck.ua.

За словами очевидців, під час копання котловану під фундамент майбутньої церкви, будівельники розрили колишнє сільське кладовище. Однак, працівники не припинили своїх робіт, а завантажили кістки і вивезли їх у сусіднє село в лісосмугу.

В селі Антипівка Золотоніського району, що на Черкащині, вже декілька років минуло, як негодою було зруйновано місцевий храм. Тоді, в 2015-му році блискавка вдарила в церкву і та згоріла майже за мить. Саму будівлю храму було побудовано орієнтовно наприкінці 19-го–початку 20-го століття та вже тоді вона потребувала реконструкції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зі слів очевидців, під час копання котловану під фундамент майбутньої церкви, будівельники розрили колишнє сільське кладовище. Однак, працівники не припинили своїх робіт, а завантажили кістки та вивезли їх до сусіднього села у лісосмугу.

Один з місцевих чоловіків, який побажав залишитись інкогніто, розповів нам, що одним із перших в селі виявив цю страшну знахідку 8-го липня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Їхав навпростець, мені потрібно було до знайомого в Антипівку. Звернув увагу на те, що лежать якісь купи землі, а на них - черепа людські. Я зупинився, почав оглядати - побачив, що багато людських залишків. Там проходили люди і я запитав, що ж це таке. На що мені відповіли, що будують нову церкву в Антипівці на місці, де згоріла стара, а на рештки людей не звертають увагу", - розповів чоловік.

Нагадаємо, у Полтаві археологи знайшли загадкову гробницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, в селі Іванівка місцеві жителі виявили дивне створення.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні під землею знайшли справжній Парк Юрського періоду.