В Бердянському районі Запорізької області у понеділок, 26 серпня невідомий збив жінку і втік, повідомляє прес-служба поліції Запорізької області.

Невідомий збив жінку і втік з місця злочину.

На автодорозі "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" в районі села Осипенко Бердянського району невідомий водій скоїв наїзд на жінку-пішохода. В результаті аварії 33-річна жінка загинула на місці події. Водій кинув потерпілу і зник у невідомому напрямку.

Поліція шукає злочинця і намагається встановити особу водія, марку автомобіля та його місцезнаходження.

Поліція шукає винуватця аварії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, 22 серпня в смт Комышеваха Запорізької області 17-річній Поліні Гордык отримала вогнепальне поранення в голову. Виявилося, що це з необережності вчинила подруга дівчини.

Як повідомляв Знай.иа, медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти. Найчастіше люди купують продукти на стихійних ринках або неправильно зберігають їжу вдома.

Знай.иа писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.