У неділю в районі Стьопка (Якимівський район) на березі знайшли 40-річного чоловіка без ознак життя. З'ясувалося, що загиблий - житель Дніпропетровської області, повідомляють в управлінні ДСНС.

Азовське море викинуло на берег тіла двох чоловіків.

Крім того, 26 серпня виявили тіло 62-річного чоловіка, який втопився. Про інцидент в поліцію громадяни повідомили близько 18:00.

За словами очевидців, вони помітили біля берега чоловіка, який не подавав ознаки життя. Небайдужі громадяни дістали тіло з води, після чого намагалися реанімувати літнього чоловіка.

На жаль, всі старання відпочиваючих були марні, і чоловік помер.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Запоріжжі за вихідні - двоє потонули.

Нагадаємо, 22 серпня в смт Комышеваха Запорізької області 17-річній Поліні Гордык отримала вогнепальне поранення в голову. Виявилося, що це з необережності вчинила подруга дівчини.

Як повідомляв Знай.иа, медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти. Найчастіше люди купують продукти на стихійних ринках або неправильно зберігають їжу вдома.

Знай.иа писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.