На Київщині поліція знешкодила зухвалу банду розбійників. Для затримання злочинного угруповання був задіяний спецпідрозділ "Корд" та полк поліції особливого призначення, адже кожен з підозрюваних при собі мав гранати.

Цю інформацію повідомляє на своїй сорінці у Facebook "Вартові еспресо".

"21 серпня в с. Воропаївка, Іванківського району стався розбійний #напад на родину підприємців. Зловмисники в масках проникли до оселі потерпілих зі зброєю. Подружжя зв’язали, погрожували праскою, а потім прострелили ногу власнику будівлі. Нападники відібрали коштовності, гроші та заволоділи автомобілем". йдеться у повідомленні

На Київщині поліція знешкодила зухвалу банду розбійників Для затримання злочинного угруповання був задіяний...

Geplaatst door Вартові еспресо op Zaterdag 14 september 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Під час проведення обшуків у затриманих було вилучено чотири предмети схожі гранати, зброю, набої, а також засоби зв’язку, якими вони користувалися під час нападів. Зазначені особи перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Київської області та інших регіонів України.

Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст. 187 (Розбій) ч. ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), за ст. 257 (Бандитизм) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент.

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.