У Верховній Раді України зібралися перейменувати Переяслав-Хмельницький.

Відповідне рішення було прийнято членами комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Переяслав-Хмельницький

У повідомленні говориться, що в Раді запропонували змінити найменування міста, скоротивши назву до Переяслава.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Тепер рішення комітету має підтримати більшість депутатів парламенту.

Верховна Рада

Раніше ми писали, що ексглава НБУ Валерія Гонтарєва розповіла, що нардеп від Слуги народу Олександр Дубинський відправив на адресу Лондонської школи економіки близько тисячі негативних листів про неї. Депутат звинуватив її у розкраданні бюджетних коштів.

"Так, це була по суті кібератака. По-моєму, в квітні він послав тисячі листів з однаковим текстом на всі їхні адреси. Сенс приблизно такий, що Гонтарєва — головний ворог України, бандит і корупціонер. Раніше він підписувався як журналіст каналу 1+1, а тепер як заступник голови комітету ВР з фінансів. Я вважаю, це ганьба для країни", — сказала Гонтарєва.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відлуння епохи Порошенка дісталося в арештантів за дверима Лук'янівського СІЗО діються страшні речі.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський зізнався, які питання в майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими.