У місті Вишневе, що під Києвом, сталася ДТП із кривавими наслідками. Там водій іномарки підрізав “інше” авто та відкрив стрілянину по потерпілому. Наразі зловмисника затримано, повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Як відзначається, про стрілянину повідомив син одного з водіїв-учасників конфлікту. Вже на місці поліцейські встановили, що потерпілим виявився чоловік, автомобіль якого “підрізали”. Також і затримали і 35-річного зловмисника, який стріляв з травматичного пістолета, по потерпілому та поранив його в щоку.

Максимум, що загрожує звинуваченому, це позбавлення волі на строк від трьох до семи років за статтею ”Хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї». Санкція частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України”

Нагадаємо, що киянку Наталію Ачкан виставили з власної квартири №240 по вул. Гмирі, 12б. Дівчина заборгувала кредитній спілці "Зараз" проплату за 3 місяці. Не платила за проблем зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа на Херсонщині звірячому вбили всю сім'ю: жінка і малюки - з пакетами на голові, нелюд орудував.

Знай.uа писав, зніс батьків з донькою: винуватця смертельного ДТП відпустили, українці в люті.