Киянку Наталію Ачкан виставили із власної квартири №240 по вул. Гмирі, 12б. Дівчина заборгувала кредитній спілці "ЗаРаз" проплату за 3 місяці. Не платила через проблеми зі здоров'ям.

Позику 120 тис грн під заставу квартири брала на 2 роки торік у липні. Терміново потрібні були гроші на дороге лікування. П'ять місяців майже по 5 тисяч гривень платила справно. А за тримісячне прострочення платежу жінці виставили штраф утричі більший, за саму позику – 360 тис. грн. Поки подавала до суду – її квартиру продали. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів Артем Никифоров, хлопець Наталії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Після прострочки десь у травні прийшов до нас адвокат із кредитної спілки. Повідомив про той божевільний штраф. Порадив сплатити протягом 10 днів. Якщо нема грошей – пропонував перекредитуватися у них чи ще в якому банку. Або ж продати квартиру, сплатити борг і купити щось простіше. Ми сказали, що до суду звернемося, що і зробили. Жили собі спокійно, дата судового розгляду була призначена на 28 липня. Аж раптом в квартиру прийшли невідомі. Голими та босими виставили нас, а наші речі викинули в коробках. Показали документ, що є нова власниця", - розповів чоловік.

Наталія Ачкан купила однокімнатну квартиру площею 36,6 "квадрати" у новобудові. 2 роки тому дівчина віддала $35 тис. Гроші на житло відкладала протягом 8 років. Заробляла на різних роботах в Україні, рік у Лондоні нянею. Тепер її квартиру продали за $13,5 тис.

Нова власниця 33-річна Людмила Борисенко придбала цю квартиру через два дні, як стала відома дата суду. Її представник Олександр Гайда запевняє – документи в порядку. А квартиру купили за ринковою ціною. Справжня власниця Наталія має намір боротися за своє житло. Дівчина подала заяву до поліції та позов до суду.

Нагадаємо, загадкова загибель сім'ї у Скадовську: з'явилися перші результати експертизи, "у обох дітей...".

Як повідомляв Знай.uа на Херсонщині звірячому вбили всю сім'ю: жінка і малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Знай.uа писав, зніс батьків з донькою: винуватця смертельного ДТП відпустили, українці в люті.