Нагадаємо нашим читачам, що в Києві в популярному ТРЦ Ocean Plaza сталася аварія з проривом труби, торговий центр залило окропом.

У перші хвилини НП людьми оволоділа паніка, ніхто не розумів і не знав що треба робити. Через прорив стався жахливий інцидент з маршруткою, вона частково провалився в асфальт, під яким був вируючий окріп. Про це стало відомо завдяки опублікованому очевидцями відео в мережі.

"Пасажири вибігають з маршрутки в Києві, що провалилася в окріп. Їм ніхто не допомагає. Люди отримували опіки, щоб врятуватися.", - пише Telegram-канал "Украина сейчас".

Біля Ocen Plaza маршрутка опинилася в пастці, dialog.ua
Біля Ocen Plaza маршрутка опинилася в пастці, dialog.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Все так швидко сталося, що ми навіть не зрозуміли, що це. Гаряча вода, багато пари, люди сильно кричали. Ми побігли по окропу, все взуття було мокрим", "Люди перелякані, хтось став вибивати скло, щоб із вітрин вилазити. А там на другому поверсі були теж люди, вони взагалі в пастку потрапили", - розповідають очевидці.

Нагадаємо, "Тепленька пішла": у Запоріжжі перехожим на голови лився окріп, - комунальники постаралися.

Як повідомляв Знай.uа у Києві відкрився "портал до пекла", городяни регочуть: "Кроти п'ють чай".

Знай.uа писав, "Під ногами окріп, а навколо туман": комунальна НП перетворило Харків на декорацію фільму жахів.