У цирку в Ярославській області (Росія) під час вистави бобер, якого в одному з номерів підняли під купол на великому обручі, через страх помочився на глядачів.

Відомо, що випадок стався під час вистави "Зірковий круїз". Глядачам вдалося зняти подію на відеокамеру. Ролик вже з'явився у YouTube.

Варто відзначити, що гастролі широко рекламували по всій Росії, особливо в зв'язку з тим, що у програмі заявлені дресировані бобри.

скріншот відео

Під час циркового номера багато глядачів кричало. До речі, кадри відео обурили зоозахисників, які назвали це знущанням над тваринами. Пізніше в місцевих ЗМІ з'явилася інформація про те, що це був трюк, нібито поруч з бобром перебувала ємність з водою. Глядачі попередніх вистав цей факт підтвердили.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, кіт подружився з папугами і став зіркою мережі: чарівне фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, скажений бобер-неадекват вбив рибалку, моторошне відео потрапило в мережу.

Також портал Знай.uа писав, що кіт з татуюваннями втік від господаря: "Живе в муках, як маніяк зі своєю жертвою".