Стало відомо про те, що у Франківський храм привезли мощі святого апостола Андрія Первозванного.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 28 серпня, коли Церква відзначає одне з найбільших свят Успіння Пречистої Діви. Марії, були привезені мощі святого апостола Андрія

Церква, фото: Галка
Церква, фото: Галка
У Франківськ привезли мощі святого апостола Андрія Первозванного, фото: Галка

Йдеться, що саме цей апостол приніс першим слово Христове євангелії на українській землі.

Пару десятків парафіян зібралися у церковному дворі для того, щоб зустріти шановного гостя - владику Іринея Білика, який і вів далі святкову Службу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Церква, фото: Галка
Церква, фото: Галка
У Франківськ привезли мощі святого апостола Андрія Первозванного, фото: Галка

Після спільної молитви всі були благословенні мощами святого апостола Андрія Первозванного.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що віруючі схильні бачити знаки і знамення Бога, лики святих і багато іншого в різних речах. Сучасна історія знає безліч історій про той чи інший прояв таких знаків і навіть історії масових паломництв в такі місця. Ще один знак з вище зафіксував Тернопільський фотограф.

У цьому випадку знімок був зроблений на вулиці, а в кадр потрапили люди, що знаходяться в приміщенні храму. У них над головами були ореоли, які можна прийняти за німби. Автор фото фотограф і викладач Роман Гандзій. Він опублікував знімок на своїй сторінці в Facebook.

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщину привезли мощі святих апостолів Петра і Павла. На Львівщину, до кафедрального собору Сокальсько-Жовківської єпархії, привезли мощі святих верховних першоапостолів Петра і Павла. Мощі привіз владика Іриней Білик, канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре.

Також Знай повідомляв, що у Львові незабаром з'явиться мініатюрна копія храму св. Петра і Павла. Зараз меценатів просять приєднатися до створення мінімакету.

Нещодавно Знай передавав, що мешканка Тернопільщини Марія Тройчак побувала у 52 країнах світу. З кожної поїздки вона привозила ікони, так як головними цілями поїздок були святині православ'я.