Наймолодший мольфар з Карпат, який передрік війну, розповів яке майбутнє чекає українців. Про це повідомили у виданні "Звістка".

Наймолодший Карпатський мольфар Орест Стафійчук розкрив майбутнє України і розповів, яка доля чекає Донецьку, Луганську область і півострів Крим, який був анексований Росією.

За словами Ореста Стафійчука Україну чекає світле майбутнє і всі окуповані території повернутися до її складу.

"Україна йде вперед. І Крим повернеться до її складу. Все буде добре, адже ми є хорошою нацією, працьовитою. Хороші сили - на нашому боці" - сказав Орест Стафійчук.

При цьому він підкреслив, що у складі України Крим пробуде не довго і незабаром піде до іншої держави. Країну, до якої приєднається півострів мольфар не назвав, проте вказав, що це точно буде не Росія.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, згідно з прогнозами Ореста Стафійчука, під кінець 2021 року, на Донбасі і Луганщині повинні закінчиться військові дії.

Орест Стафійчук, фото: zvistka.in.ua
Орест Стафійчук, фото: zvistka.in.ua
Орест Стафійчук, фото: zvistka.in.ua

Нагадаємо, що Ванга передбачила пандемію ще в 1996 році: "Хвороба буде косити людей, як серп пшеницю"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Сімпсонах знайшли нові неймовірні передбачення 2020 року

Також, "Знай.uа" писав, "запалені уми" шукають відповіді у Ісуса. Як пандемія породила "епідемію" провісників Апокаліпсису