Всесвітньо відома сліпа провидиця Ванга ще в 70 роках 20 століття передбачила розповсюдження хвороби, яка викликана новим різновидом коронавіруса.

Однак провидиця вважала, що поширення хвороби почнеться з Африки, а не Китаю. Вона стверджувала, що людство в першій чверті 21 століття зіткнеться з новим вірусним захворюванням.

Ванга, фото з вільних джерел
Ванга, фото з вільних джерел

"Захворювання стрімко пошириться по всьому світу і віднесе безліч життів", - відзначала Ванга.

Також в її пророцтві сказано про те, що вакцину будуть шукати не менше одного року. Дуже багато подібностей саме з коронавірусом, який зараз активно поширюється у світі. Так, медики стверджують, що вакцину вдасться створити через рік або навіть півтора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, іранський провидець пояснив різницю між Зеленським і Порошенка.

Як повідомляв Знай. ua, світова фінансова криза, зустріч з прибульцями і загибель Курська — які з пророцтв Ванги збулися.

Також Знай. ua писав, що легендарному шаманові стало бачення про Україну - що принесе нам 2020 рік.