В різних частинах світу в усі часи жили і нині живуть унікальні люди з надприродними здібностями. Ці можливості нез'ясовним чином допомагають їм бачити результат подій, які ще не відбулися. Звичайно, більшість з них – шарлатани. Однак, здатності деяких, як і неймовірну точність їх прогнозів, пояснити нічим не можна.

З найпотужніших можна виділити: легендарну Вангу, відомого Нострадамуса і таємничого Вольфа Мессінга.

Ванга
Ванга

Ванга

Про Вангу знають всі. Свої передбачення вона почала робити ще в 16 років, а до тридцяти стала визнаною провидицею. До неї їхали з усієї Європи. Ванга чудово "бачила" захворювання людини, яка до неї зверталася, якщо не могла допомогти сама, відправляла до потрібних лікарів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Головним її пророцтвом для України було те, що земля втомилася від руйнівної діяльності людей і позбавлятиметься від них. Збільшуватиметься кількість погодних аномалій, катаклізмів, природних лих. Також вона напророкувала, що дії величезної країни занурить весь світ в сум'яття. Люди вбиватимуть один одного через віру, вважаючи таку жорстокість виправданою.

Нострадамус
Нострадамус

Нострадамус

Мабуть, найвідоміший, і при тому найтуманніший провісник. Над його зашифрованими катренами досі б'ються дослідники. Але вони стають зрозумілими тільки тоді, коли збувається чергове передбачення.

Згідно з його пророцтвом, 2019 рік стане роком справедливості, всі отримають те, що заслужили за свої вчинки в минулому. У катренах Нострадамуса йдеться, що в 2019 році, деякі європейські країни очікують повені небувалих масштабів. Найбільше постраждають Угорщина, Італія, Чехія та Великобританія.

Вольф Мессінг

Фрейд і Ейнштейн були знайомі з ним особисто, і обидва вважали його найвидатнішим віщуном століття. Гітлер призначив за його голову нечувану суму, Сталін зробив своїм особистим радником. Мессінг з точністю до дня передбачив дату закінчення Другої світової війни, з точністю до хвилини час смерті своєї дружини Аїди.

Мессінг розповів, що весь світ зіткнеться з низкою конфліктів, які буде спрямовано на винищення народів. Після низки кривавих подій в світі настане сто років миру і культурного відродження. А після цього періоду почнеться Третя світова війна, яка зітре з лиця землі більшу частину населення.

Нагадаємо, у словах Ванги відшукали сценарій Апокаліпсису.

Як повідомляв Знай.uа останній прогноз для України.

Знай.uа писав, спецагент США розкрив правду про викрадення Ісуса Христа.