Матері Гітлера, Кларі Гітлер в 1889 році повідомили, що її плід (майбутній Адольф) не розвивається і при народженні 80% загине.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що лікарі їй постійно повторювали, про необхідність аборту. Проте вона відмовилась, що у подальшому змінило хід світової історії.

Разом з тим варто відзначити, що рейх на німецькій мові das Reich — слово для позначення ряду земель, підпорядкованих одній владі. Його древній нінемецкий варіант має значення "щось, що знаходиться під владою правителя".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Німецький письменник і перекладач Артур Меллер ван ден Брук визначив цей термін як "царство", неподільну державу, яка задумувалася як притулок для всього німецького народу.

До жалю термін "рейх" вживається в більшості по відношенню до гітлерівської Німеччини, хоча в науковій літературі рейхом називають також Німецьку імперію і Священну Римську імперію. Таким чином рейхів було три. 3-й залишив найбільший і найважчий відбиток в історії.

Священна Римська імперія німецької нації

Історія Першого рейху - Священної Римської імперії німецької нації - почалася з моменту захоплення Італії королем Оттоном I, який в 962 році проголосив територію Німеччини Священною Римською імперією.

Перший рейх, який з 1512 року став називатися Священною Римською імперією німецької нації, не раз за 844 року опинявся на межі розпаду через міжусобиці, претензій сусідніх держав і конфесійних відмінностей.

У період найвищого розквіту до складу імперії входили Німеччина, північна і центральна Італія, Нижні Землі, Чехія, а також деякі регіони Франції.

З 1134 року Перший рейх складався з трьох королівств: Німеччини, Італії і Бургундії. З 1135 року до складу імперії увійшло королівство Чехія.

Священна Римська імперія проіснувала до 1806 року і була ліквідована в ході наполеонівських війн, коли був сформований Рейнський союз, а останній імператор Франц II Габсбург відрікся від престолу.

Німецька імперія

Другий рейх називають Німецькою імперією. Він був створений в 1871 році, коли Німеччиною правил Вільгельм I, і існував до 1918 року, до закінчення Першої світової війни.

У ці роки німецьке держава досягла найвищої точки своєї могутності і стало найбільшою колоніальною державою.

Третій рейх

Третій рейх неофіційно був утворений в 1933 році основоположником націонал-соціалізму Адольфом Гітлером.

Незважаючи на всю жорстокість і біль, яку Гітлер приніс світу, йому вдалося в короткий час відродити економічний потенціал німецької держави і вже потім розгорнути глобальну військову кампанію, що стала Другою світовою війною.

Апокаліпсис: Сходження Гітлера

Нагадаємо, моторошна сталінська в'язниця, яка відбирає людський розум.

Як повідомляв "Знай.ua", навіщо Гітлер намагався викрасти Юрія Левітана.

Також "Знай.ua" писав, що вінницькі ультрас своїм виглядом підтвердили всі чутки про нацистів