Мешканка Бердянська Валентина Мамай копала могилу, коли виявила старовинні коштовності. Розповідь про те, як вона здобула скарб і відповідне відео Валентина Мамай опублікувала у себе на сторінці в Facebook.

В общем пошла я хоронить кота, копнула земли и наткнулась на клад

В общем пошла я хоронить кота, копнула земли и наткнулась на клад, если так можно сказать. Старинная библия прогнившая от долгого лежания в земле, и целый чемодан старинных побрякушек, брошек, украшений и часов. Возможно они даже представляют какую-то историческую ценность. Сложно поспорить с тем, что кот полезное животное в любой семье. Но чтобы в таком смысле - неожиданно.

Geplaatst door Valentina Mamay op Maandag 24 december 2018

Про жінку відомо те, що вона є місцевою зоозахисницею. Жінка збиралася поховати кота, якого збив автомобіль. Копаючи ямку вона і натрапила на твердий предмет. Їй стало цікаво, що ж це.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В землі зоозахисниця виявила коробку, яка, як виявилася, набита ювелірними прикрасами, столовими приладами з цінних металів та іншими коштовностями. Тут же виявилася і старовинна Біблія.

"Я пішла ховати кота, копнула землі і натрапила на скарб, якщо так можна сказати. Старовинну Біблію, що прогнила від довгого лежання на землі, і цілий чемодан старовинних дрібничок, брошок, прикрас та годинників. Можливо, вони навіть представляють якусь історичну цінність. Навряд чи хто буде сперечатися з тим, що кішка корисна тварина у будь-якій родині. Але щоб в такому сенсі – несподівано", — написала жителька Запорізької області.

Поки невідомо, що "шукачка скарбів" планує робити зі своєю знахідкою і може на неї претендувати держава.

Інтернет-користувач у коментарях до посту Валентини пожартував: "Завтра всі туди приїдуть котиків ховати".

Багато хто засумнівався в правдивості новини. Однак, жінку це не збентежило. Своєю знахідкою волонтер планує поділитися з фахівцями і частину знайдених коштовностей віднести в музей.

Нагадаємо, неймовірна історія сталася з 37-річною Енн Клапп з англійського графства Дербишир. Жінці залишили у спадок схованку з древнім скарбом. Серед речей, які дісталися жінці, було старе бюро, зроблене на початку XX століття.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на території графства Південний Йоркшир у Великобританії археологи натрапили на скарб з монетами, які ставитися до унікального періоду в історії Римської імперії - Року чотирьох імператорів.

Також "Знай.uа" писав, 41-річна мешканка британського графства Кент на ім'я Рейчел Картер випадково знайшла в полі за допомогою металошукача золоту англосаксонську підвіску, яку високо оцінили експерти.