У Києві відбувся перший сольний концерт української групи On I Ona. Артисти презентували свій дебютний альбом “Сторіз” в розарії ботанічного саду імені Гришка.

Знай.ua” побував на заході і разом з гостями насолоджувався музикою.

За годину до головної події на сцені з'явився відомий дизайнер Жан Гріцфельдт з годинним DJ-сетом. Саме він зустрічав гостей своєю музикою - створював настрій вечора. Після нього на сцену вийшли On I Ona.

Сольний концерт гурту On I Ona

Солісти групи, Олена Жігарева та Олексій Мартиненко, розповіли зі сцени 10 унікальних історій кохання. Кожна пісня – ціле життя. Артисти проживають кожну композицію і дуже чуттєво доносять її до слухача. У якийсь момент хотілося закрити очі і плисти разом з ними по хвилях любові.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сольний концерт гурту On I Ona

On I Ona почали концерт чуттєвим і зворушливим інтро, що передували пісні “Де ми".

З першої композиції стало ясно - випадкових людей на концерті немає. Глядачі підспівували кожній пісні, а через їх бурхливу реакцію на новий сингл “Вода” музикантам довелося витримати паузу.

Сольний концерт гурту On I Ona

У прес-службі виконавців розповіли, що Олена і Олексій кілька місяців готували свій сольний концерт. Вони хотіли не просто вийти і заспівати, а зробити справжнє шоу, яке глядач оцінить по достоїнству. По реакції публіки можна зробити висновок, що їм це вдалося. Глядачі щиро аплодували, підспівували і ділилися знімками в соцмережах.

Відзначимо, що гості вечора, пройшовши обов'язковий контроль, мали можливість проїхати до місця призначення на электробаггі з водієм. Такий приємний бонус приємно здивував гостей, кожен хотів скористатися таким шансом.

Настрій протягом усього вечора створювали зіркові ведучі - Денис Христов і Маша Виноградова. Вони жартували з аудиторією, розповідали про концепт шоу і новий альбом.

On I Ona хотіли закінчити свій концерт вже відомою глядачам піснею «Точка G», але їх так просто не відпустили зі сцени. Гості скандували “на біс”. Зворушено подякував за таку теплу реакцію, Олексій та Олена виконали ще три пісні, під які публіка, не в змозі всидіти на місці, танцювала і співала з артистами до самого фіналу.

На заході помітили багато відомих українців. Підтримати і привітати On I Ona з першим сольним концертом прийшли Євген Хмара, Анатолій Анатоліч, Артем Гагарін, Анна Свиридова, Міла Єремєєва, Марта Адамчук, KOLA, Андрій Чорновіл, Юрій Рихлик, Роза Аль-Намрі, Саня Димів.

Сольний концерт гурту On I Ona

Сольний концерт гурту On I Ona

Сольний концерт гурту On I Ona

Сольний концерт гурту On I Ona

Спочатку запрошені гості затишно розташувалися на пуфиках, які розставили на газоні. Але сиділи вони недовго, буквально з перших нот глядачі зривалися зі своїх місць і танцювали разом з артистами. Деякі з них залишили VIP-зону і разом з шанувальниками танцювали у фан-зоні.

Нагадаємо, що У Києві кращі з кращих в блогінгу зібралися на фестивалі “VIDEOZHARA-2019”. Знай.ua побував на заході і дізнався, скільки насправді можна заробити в інтернеті.

Як повідомляв портал "Знай.ua раніше керівник конкурсу "Міс Україна Plus Size" Вікторія Щєлко поділилася своїм секретом краси.

Також Знай.ua" писав, що у Києві відбулася прем'єра фільму "Люди в чорному: Інтернешнл". На заході помітили багато українських зірок.