У кінопрокат виходить нова частина франшизи "Люди в чорному" - це спін-офф попередніх частин. У картині "Люди в чорному: Інтернешнл" (Men in Black International) ви не побачите агентів Кея і Джея - Томмі Лі Джонса і Вілла Сміта, але познайомитеся з новими героями, яким належить врятувати планету і Всесвіт від лиходія інопланетного походження. На головну роль у фільмі запросили одного з найкрасивіших голлівудських акторів - Кріса Хемсворта ("Тор", "Месники"). Йому склали компанію Тесса Томпсон і Ліам Нісон.

У середу, 12 червня, в кінотеатрі "Оскар" (МФК Gulliver) відбулася гала-прем'єра нового фантастичного екшна. Першими "Люди в чорному: Інтернешнл" побачили актор Дмитро Ступка, спортсменка Яна Клочкова, ведуча Соломія Вітвіцька і зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер.

Яна Клочкова прийшла на фільм з другом

Анна Трінчер

Соломія Вітвіцька з чоловіком

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Яна Алтухова

Також серед зіркових гостей були помічені Богдан Осадчук, Мирослава Ульяніна, Юрій Романов, Ірина Заря, Валерія Толочина, група Brosko.

Богдан Осадчук

Мирослава Ульяніна

Дмитро Ступка

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Про фільм:

Ви навіть про це не підозрюєте, але існує таємна організація, яка охороняє Землю від різного роду інопланетян і дивних істот. Це Люди в чорному. Як не складно здогадатися, вони майже завжди в чорних ділових костюмах. У них є свої агенти у всіх великих містах на нашій планеті. У кожного з Людей в чорному є нереально круті гармати та пристрої, які допомагають стежити за порядком на Землі, щоб інопланетяни не турбували людей. Час від часу там навіть проводиться набір новачків – так в пару до Агента Ейч потрапила Агент Ем. Ці двоє точно добре спрацюють, адже це так весело стріляти по монстрам. Буде багато драйву.

На українських екранах кінотеатрів фільм "Люди в чорному: Інтернешнл" стартує з 13 червня.

Нагадаємо, раніше Ріаnобой, Віка з "НеАнгелів", травесті-діва Монро та інші зірки відвідали прем'єру байопіка про Елтона Джона "Рокетмен". Це фільм, присвячений життю та творчості легендарного музиканта.

Як повідомляв "Знай.uа" на гала-прем'єру анімаційної комедії "Секрети домашніх тварин 2" українські зірки прийшли зі своїми дітьми.

Також "Знай.uа" писав, що бізнес-леді Єлизавета Юрушева, нардеп Сергій Лещенко, телеведучий Анатолій Анатоліч, група On i Ona та інші побували на прем'єрі "Алладіна".