Вільям – це самий старший син принцеси Діани. Як нам відомо, поки його мати була жива, він вів себе дуже егоїстично до матері і намагався перешкодити її щастю. Син вважав, що вона повинна присвятити життя тільки йому і його молодшому брату Гаррі.

Королівський експерт Інгрід Стюарт розповіла, як у дитинстві герцог Кембриджський заявив матері, що ніколи не дозволить їй ще раз вийти заміж.

За офіційними даними, принцеса Діана була збентежена поведінкою сина і його жорстоким настроєм. Тим не менш, не зважаючи на нахабну поведінку сина, вона пішла у нього на поводу і пообіцяла, що виконає його волю.

А ось герцог Сассекский ставився до всього простіше. Він навіть мав мрію про ще одного брата або сестри.

"Вона сказала, що Гаррі завжди просив її народити ще одну дитину, тому що йому набридло бути молодшим", – розповіла Стюарт.

Принцеса Діана сліпо любила своїх дітей і була готова заради них на все. На відміну від інших королівських сімей вона приділяла хлопчикам весь свій час і увагу, робила все що було в її силах заради своїх хлопчиків. Заради дітей, вона навіть відмовилася від послуг няні. Принцеса самостійно займалася їх вихованням.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зауважимо, що незважаючи на обітницю, яку дала принцу Вільяму, вона не впоралася зі своїми почуттями і закрутила роман з Доді аль-Файєдом – сином єгипетського мільярдера, в якого згодом закохалася. Але по збігу обставин видно не судилося бути разом, вони загинули в автомобільній катастрофі 31 серпня 1997 року.