Поведінка Меган Маркл сильно обурила британців своєю поведінкою на публіці. Справа у тому, що герцогиня Сассекська хотіла відвідати турнір з поло на Вімблдоні приватно. Проте її помітили присутні та почали фотографувати. Вона у свою чергу заборонила це робити. Відразу після цього їй дали нове прізвисько.
Про це пише видання Express.co.
В одному з останніх телеефірів знаменита телеведуча Керол Мелоун розкритикувала бажання дружини принца Гаррі вберегти свій особистий простір, після чого обізвала її "Принцеса Приватність".

Меган Маркл та принц Гаррі

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Боже мій, лицемірство, пихатість, дивний контроль. Вибачте, але Меган не має права вимагати особливого ставлення до себе. Люди ситі по горло нею і Гаррі, їх купою уявних образ", - заявила журналістка Керол Мелоун.

Телеведуча також зазначила, що Меган Маркл досі не розуміє свого становища в суспільстві британців.
"Вона не знаменитість, вона представниця королівської сім'ї, і з цим пов'язані її обов'язки і відповідальність, - зазначає видання.
Велика кількість жителів Англії висловилися про те, що герцогині Меган Маркл не зможе впоратися з вихованням сина. Після того, як папараці сфотографували перший вихід герцогині і Арчі у світ, фешн-експерти заявили, що молода мама неправильно несе малюка.
Велика частина людей встала на захист герцогині Сассекской.
"Вона - новачок в цьому, ми всі коли-то ніяково тримали своїх дітей",
"Припиніть соромити маму", — написали користувачі.

Фото з Арчі були зроблені на благодійному турнірі з поло, куди Меган і Кейт Міддлтон разом з дітьми приїхали підтримати принца Вільяма. Це перший публічний вихід королівської сім'ї після хрещення Арчі, яке відбулося минулого тижня. Експерти з мови тіла зазначили, що на урочистій події герцогиня Кембриджська виглядала змученою.
Нагадаємо, Кейт Міддлтон показала, як справляється одразу з трьома дітьми без сторонньої допомоги.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл відвідала притулок для тварин та вирішила взяти там нового домашнього улюбленця, з яким буде гратися їх первісток Арчі.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл оберігає сина від сторонніх очей. Що замислила герцогиня?