Дружина принца Гаррі Меган Маркл збирається відвідати собачі притулки в Віндзорі, а також вона планує обзавестись домашнім улюбленцем. Колишня американська актриса є покровителем притулку для тварин The Mayhew Animal Home Лондоні.

"Меган хоче, щоб у Арчі була собака, з якою у нього б асоціювалося дитинство", повідомив джерело видання The Sun.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Королівське подружжя відтягувало з цим до хрестин первістка Арчі. Але тепер всерйоз задумались про домашніх улюбленців.

У будинку герцога та герцогині Сассекських вже живуть дві собаки, один з них — це улюблений пес Меган бігль за прізвисько Гай. Цього пса Меган теж взяла з притулку. Друга собака — це лабрадор, якого пара взяла з притулку в вересні минулого року.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Крім того, при переїзді в Великобританію, Меган довелося залишити вдома в Торонто ще одного улюбленого пса Богарта, якого вона взяла з притулку — це помісь лабрадора і німецької вівчарки.

Меган хоче, щоб у Арчі була власна собака, і наполягає на тому, щоб собака з притулку краще звичайного цуценя.

Герцогиню також підтримала її мама Дорія Маркл, яка прибула до Битанії після народження онука Арчі, щоб допомогти доньці в перші місяці материнства. Меган Маркл планує найближчим часом відвідати собачі притулки в Віндзорі, щоб вибрати підходящого пса.

До сова, на початку цього року Маркл відвідала центр з порятунку тварин. Герцогині дуже сподобався джек-рассел-тер'єр на прізвисько Мінні. Тоді дружина принца була вагітна і в першу чергу її хвилював майбутній малюк, вона не наважилась взяти собі тваринку з притулку.

Нагадаємо, Меган Маркл не бажає знайомити батька і його родичів зі своїм новонародженим сином Арчі. При цьому дружина принца Гаррі вже показала немовляти членам королівської сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.uа, фігура Міддлтон змінилася не через дієт, а з-за стресу на тлі проблем в особистому житті. Чутки про те, що Кейт ревнує чоловіка до своїх подруг, виникають не на порожньому місці.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі оберігають сина від сторонніх очей, вони хочуть зберегти синові право на часту життя. А також пара відмовилася від титулів, їх первісток не буде принцом.