Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон разом з усіма своїми дітьми відвідала турнір з поло King Power Royal Charity Polo Day, де підтримавала свого чоловіка принца Вільяма.

Про це повідомляє ТСН.

Поки принц Вільям і його команда боролися з командою принца Гаррі, їх дружини – герцогиня Кетрін і герцогиня Меган були зайняті дітьми.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кетрін тримала маленького принца Луї на руках, а старші діти – принц Джордж і принцеса Шарлотта поруч гралися на газоні. Діти вирішили пограти в м'яча. Герцоги самі займаються спортом і привчають дітей до рухливих ігор.

Для цього заходу Герцогиня Кембриджська обрала рожеву сукню довжини міді від бренду L. K. Bennett і свої улюблені еспадрільї від Castaner. Через плече у неї висіла сумочка на ланцюжку від Mulberry і сонцезахисні окуляри були на голові, а улюблені годинник від Cartier на зап'ясті.

У турнірі перемогла команда принца Вільяма, а всі кошти, а було зібрано більше мільйона фунтів, будуть спрямовані в 15 благодійних фондів, які знаходяться під патронажем британських принців.

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі вирішили взяти з притулку песика. Як пояснила герцогиня, вони хочуть, щоб малюк розвивався та з салечку звикав до тварин.

Як повідомляв портал Знай.uа, фігура Міддлтон змінилася не через дієт, а з-за стресу на тлі проблем в особистому житті. Чутки про те, що Кейт ревнує чоловіка до своїх подруг, виникають не на порожньому місці.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі оберігають сина від сторонніх очей, вони хочуть зберегти синові право на часту життя. А також пара відмовилася від титулів, їх первісток не буде принцом.