У київському аеропорту зняли з рейсу сімейну пару, яка в грубій формі заявила стюардам, що не збирається надягати медичні маски в літаку. Про це стало відомо з повідомлення в Facebook начальника управління зі зв'язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Лесі Войтицької.

Вона повідомила, що інцидент стався 20 вересня на рейсі, що прямує до Туреччини – «Київ-Анталія». До пасажирів звернулися з проханням надіти захисні маски, як того вимагають правила карантину. У відповідь чоловік і дружина заявили, що не збираються цього робити, і "На *** її собі одягни".

Через поведінку подружжя рейс затримали на годину - співробітники прикордонної служби вивели їх з літака під оплески інших пасажирів. Ще півгодини зайняли пошуки багажу подружжя в багажному відділенні.

Після того, як всі формальності були залагоджені, літак відправився в Анталію, а нахабне подружжя – залишилося в Україні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У коментарях українці зазначають, що таке вирішення конфлікту було закономірним, а дії прикордонників – виправданими.

«В Індонезії це 35 євро, якщо маски немає на обличчі, просто на вулиці під відкритим небом, і більше 100 - в громадському місці", - пишуть коментатори.

Раніше повідомляли, у Харкові оштрафували на 17 тисяч "голого" пасажира метро.

Як повідомляв Знай.uа, тернополяни масово наплювали на карантин і втратили великі гроші.

Знай.uа писав, МОН хоче саджати вчителів: хто і за що може опинитися за ґратами.