Зростання м'язів у тілі сприяє спалюванню жиру та активнішому метаболізму. Процес розвитку м'язової маси можна зробити інтенсивнішим як за допомогою занять спортом, а й певних продуктів. Про це пише портал womanlife.

Регулярні фізичні вправи та правильне харчування – запорука здоров'я та ідеальної фігури. Якщо необхідно позбавитися жиру, то прекрасним доповненням до заняття спортом стануть деякі продукти.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Ананас

Фахівці відзначають, що ананас отримає фермент бромелайн, який розщеплює жир і рекомендують вживати фрукт на сніданок, після походу в зал або між їдою. Приємним бонусом стане і те, що ананаси зменшують запалення у м'язах, що полегшить стан після тренування.

Шпинат

Має позитивний вплив на ріст м'язів за рахунок сполук фітоекдистероїдів, що містяться в ньому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кисломолочний сир

Містить багато білка, тому може зробити м'язи міцнішими.

сир, скріншот з відео
сир, скріншот з відео

Сьомга

Експерти зазначають, що риба лососевих порід має багато корисних властивостей, зокрема допомагає досягти м'язового рельєфу тіла.

Риб'ячий жир

Вживання риб'ячого жиру багатьом може здатися не дуже приємними, проте він прискорює метаболізм та сприяє спалюванню жиру у стані спокою.

Волоські горіхи

У горіхах поєднуються високі дози білка та ненасичені жири, які змушують організм активніше витрачати жир для вироблення енергії.

Цілісний овес

Містить безліч клітковини, вітамінів, протеїну, мінералів і чудово допомагає м'язам рости, а жиру спалюватися.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, суп, йогурт і не лише: названо продукти, які насправді шкодять травленню.

Також наш портал інформував, обсипле з ніг до голови: які продукти провокують появу прищів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, список корисних продуктів, які додадуть вам зайвих кг при схудненні: придивіться уважніше.