Виконавчий комітет Хмельницької міської ради виділив з цільового фонду майже півтора десятка тисяч гривень на оплату «святкового» харчування колишніх посадовців міськради.

Про це свідчить рішення виконкому від 8 жовтня 2020 року, оприлюднене на сайті міської ради.

"Виділити з цільового фонду Хмельницької міської ради кошти в сумі 14300,00 грн (чотирнадцять тисяч триста гривень 00 копійок) на оплату послуг з харчування учасників зустрічі з колишніми працівниками виконавчого комітету Хмельницької міської ради в рамках заходів, присвячених відзначенню Дня міста Хмельницького", - йдеться в документі.

Рішення підписав міський голова Олександр Симчишин.

Нагадаємо, цьогоріч Хмельницький відмічав День міста традиційно в останні вихідні вересня. Місто відзначало 589-річчя.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Протягом 26-27 вересня в Хмельницькому відбулися різноманітні перформанси, були встановлені локації, фотозони, відкрили новий арт-об’єкт. Більшість заходів було заплановано в перший день святкування.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що хмельничанин без антисептика мало не влип на 17 тисяч. У Хмельницькому засудили підприємця, який порушив карантинні обмеження.

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницьку п'ять мільйонів "змило" дощем. Хмельницька набережна, нова зона відпочинку біля озера в Хмельницькому, яку облаштовували близько року, не витримала випробування дощем і її традиційно підтопило.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині коронавірус обірвав життя ексзаступника губернатора: "Хвороба не шкодує нікого"