"Державну продовольчо-зернову корпорацію України" очолив колишній генеральний директор "МРІЯ Агрохолдинг" Саймон Чернявський. Цю інформацію повідомляють із закритих джерел, пише Політрада.

Крім того, Чернявський вже почав роздавати посади в ДПЗКУ, а посаду йому купив Агродженерейшн у Тараса Висоцького.

Спочатку повідомлялося, що міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов став ініціатором його призначення на посаду.

Спочатку екс-керівник "Мрія агрохолдинг" Саймон Чернявський прийшов у компанію як антикризовий менеджер і потім вже став управлінцем. Все це призвело до того, що Мрія знайшла нового власника після дефолту, реструктуризації множинних боргів і мільярдних втрат кредиторів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У 2018, незважаючи на те, що Чернявський запевняв, що терміновий продаж агрохолдингу не потрібна, компанія із Саудівської Аравії SALIC UK Ltd (Saudi Agricultural and Livestock Investment Company) викупила її.

І це при тому, що ще до 2013 року "Мрію" охоче кредитували і бачили її потенціал. А ось вже в 2014 вони не змогли розрахуватися з кредиторами і компанія оголосила дефолт.

Нагадаємо, Арабський фонд купить українську Мрію.

Як повідомляв Знай. ua, фермери вимагали від Нацполиции затримати колишнього гендиректора "Бунге-Україна", який може сховатися в Росії.

Також Знай. ua писав, що Богдан опинився в епіцентрі гучного конфлікту, бізнесмен розкрив карти.