Журналістка, ексголовред журналу Travel Professional Magazine Міра Агні в програмі «Романенко бесіди» на Youtube розповіла про туристичний бізнес родини глави парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева.

Як відомо, раніше Міра Агні опублікувала на своїй сторінці у Facebook розслідування про сімейний бізнес родини Данила Гетманцева. У своєму розслідуванні вона розповіла, що засновником бізнесу є юрфірма «Юрімекс», яку до депутатства очолював Данило Гетманцев, а його мати Олена Гетманцева управляє туроператором Travel Professional Group (TPG) і «дочірнім» журналом Travel Professional Magazine.

«Перед моїм звільненням вони перепродали журнал «Travel Professional Magazine» іншій своїй внутрішній компанії «Північ-Трейдинг», через яку проходять всі маркетингові комунікації. Після великого скандалу мати Гетманцева перестала бути директором компанії «TPG», але співвласником залишилася. Незважаючи на призначення нового директора, Олена Дмитрівна, мати Гетманцева негласно продовжує керувати компанією», - розповіла вона.

Агні заявила, що після її запитів до контролюючих органів Державна служба України з питань праці навіть ходила туди з перевірками.

«Для співробітників в конвертах була болючою темою. Коли я написала пост, в якому розкрила всі сторони роботи компанії, на наступний день мені подзвонив колишній партнер Гетманцева - Юрій Крайняк, який намагався зі мною поговорити про те, що я продалася якійсь політичній силі, щоб очорнити сім'ю», - сказала вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За словами журналістки, після цього колишні роботодавці звинуватили її в організації та участі в русі «SAVEФОП».

«Коли я дізналася, що Гетманцев йде на вибори, мені стало погано, тому що на початку його шляху пішли чутки, яку він буде посаду займати, і всі мої знайомі, які пов'язані з фінансами та економікою, переполошилися», - підкреслила вона.

Агні також прокоментувала професійні якості Гетманцева.

«Гетманцев є економічним терористом, який не дозволяє простим людям заробляти гроші, щоб прогодувати сім'ю», - резюмувала вона.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Кочеткова, що влада вбиває перспективи країни.

Також раніше Кочетков пояснив, чому протягом усієї історії Україна робить одні й ті ж помилки.