Минулого тижня українців шокувала інформація, що під час війни, коли люди віддають мало не останнє, заступник міністра Василь Лозинський вимагав хабаря у 400 тисяч доларів.

Ймовірно, він би і отримав його, якби у справу не втрутилися детективи НАБУ. Заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського терміново звільнили та усі відразу намагалися відхреститися від підозрюваного у хабарництві.

Проте, багатьох людей цікавить вже не сам факт хабаря, а те, хто міг допомагати та ділити з можливим корупціонером його брудні гроші. Наразі слідство триває і навіть Володимир Зеленський дав чіткий сигнал правоохоронцям завершити справу та передати її до суду. Тому найближчим часом про спільників Василя Лозинського ми можемо й не почути.

У свою чергу колишній народний депутат Ігор Мосійчук поділився інсайдами, що Василь Лозинський активно дає показання, у яких можуть фігурувати нинішній очільник "Нафтогазу" Олексій Чернишов та ціла низка депутатів від правлячої партії "Слуга Народу", зокрема Остап Шипайло.

"Кабмін звільнив Василя Лозинського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Злили! За моєю інформацією Лозінський дає покази і в них фігурує Олексій Чернишов, ряд нардепів-«слуг», зокрема Остап Шипайло… НАБУ тим часом три місяця документувало контакти Чернишова… а також спілкування Лозинського з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем… хто не знав то Лозинський людина Шмигаля!", – пише Ігор Мосійчук у своєму телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай, блогерка здивувалася непотопляємості "короля контрабанди" Вадима Альперина.