Шукачі друзів і пари в мобільному застосунку Tinder верифікують профіль за допомогою власних зображень, позуючи на камеру відповідно до інструкції.

Розробники планують змінити систему та затвердити новий спосіб ідентифікації користувачів. Про це пише TechCrunch.

Користувач Tinder. Фото:  youtube
Користувач Tinder. Фото: youtube

Люди відправлятимуть серію відеоселфі замість простого фото, а нейромережа з’ясовуватиме, чи дійсно ця особа є власником профілю. Оновлення стосуватиметься не тільки нових юзерів. Всім користувачам згодом надійде сповіщення про необхідність пройти верифікацію.

Передбачається, що процес допоможе боротися із засиллям ботів, що зробить Tinder безпечнішим і більш відкритим. Кількість нових акаунтів збільшуватиметься, як і впевненість у спілкуванні з живою людиною, а не підробкою. Тож знайомства активізуються.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Користувач Tinder. Фото:  youtube
Користувач Tinder. Фото: youtube

Додаток відображатиме профілі лише тих користувачів, які успішно завершили відеоверифікацію.

Штучний інтелект стає в пригоді при спілкуванні в Інтернеті. Зауважимо, так звані діпфейки також створюються за допомогою генерації нейромережею.

На фоні популярності ChatGPT американський мільярдер Ілон Маск вирішив запустити власну платформу штучного інтелекту TruthGPT.

Нагадаємо, ми писали, що жінці заборонили ходити в бари і навіть до дітей до школи: у чому причина.

Як повідомляв "Знай.ua" 22-річна студентка обхитрила суд за допомогою ChatGPT та скасувала виписаний штраф.

Також "Знай.ua" інформував, чоловік закрутив роман з нейромережею, а вона його стала ігнорити: "Писала, що цілує, а тепер динамить".