Все частіше в Україні викривають факти незаконного збагачення, а серед ймовірних корупціонерів опиняються й воєнкоми.

Одним з таких є В'ячеслав Кушнеров - воєнком ТЦК Малиновського району Одеської області. Про це повідомили в НАЗК. Загалом сума незаконного збагачення склала 47 мільйонів гривень.

Незаконне збагачення, NewsOne
Незаконне збагачення, NewsOne

У травні 2022 року подружжя стало власниками квартири в Одесі площею 111 квадратних метрів, вартістю 600 тисяч гривень. За рік цю ж квартиру продали вже за 7 мільйонів гривень. Трохи згодом, його дружина придбала автомобіль вартістю 1,9 мільйонів гривень, а продала його через деякий час за 2 мільйони гривень. У тому ж році його мати зробила йому коштовний подарунок – будинок в Овідіопольському районі площею 259 квадратних метрів. Його оцінюють в 1 мільйон гривень. Цікаво, що дохід його матері за 22 роки трудової діяльності був меншим за подарунок.

Корупція, кадр з відео
Корупція, кадр з відео

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Теща також не відстає, адже вона протягом кількох років наживала свою нерухомість – квартира у Лиманському районі вартістю 300 тисяч гривень, і автомобіль Мерседес за 420 тисяч гривень. Автомобіль такого класу в середньому вартує не менше 5 мільйонів гривень. Занижена сума вказує на намагання приховати його реальну вартість. Протягом серпня 2022 року родичі воєнкома подарували один одному гроші у сумі 30 мільйонів гривень. При цьому реальних доходів для цього не мали. Син воєнкома також став власником квартири в Одесі, яка коштувала півмільйона гривень. Окрім цього він має автомобіль бізнес-класу, який коштує за документами 400 тисяч гривень.

У всіх цих діях вбачається ознака юридичної фікції, тому з цього приводу почато кримінальне провадження.

Нагадаємо, портал Знай повідомляв, 2,2 мільярда на утримання доріг та закупівля вагонів за 1,95 мільярда: топ найдорожчих тендерів вересня

Раніше портал Знай інформував, на фоні скандалу з весіллям прокурора Ільницького ДБР просить українців повідомляти про корупціонерів: "На високих зп д*гани безпомічні"

Також наш портал повідомляв, у КМДА вигадали, куди витратити 5 мільйонів: хочуть створити реєестр