Корупційний скандал із колишнім керівником Полтавської обласної державної адміністрації Валерієм Головком та його підлеглими знайшов новий поворот. Одному з фігурантів справи скасували підозру та повернули заставу. Про це повідомляє telegram-канал "Всі ходи записані".

Справа НАБУ про хабарництво серед вищих осіб Полтавської ОДА на чолі з її колишнім керівником Валерієм Головком починає розвалюватись на п'ятий рік розслідування.

Полтавська ОДА. фото: скрін youtube
Полтавська ОДА. фото: скрін youtube

Перший заступник Головка Андрій Пісоцький більше не є фігурантом справи – САП скасувала йому підозру. Крім того, суд повернув йому 4 мільйони гривень застави.

Зі всього корупційного синдикату під підозрою все ще залишаються сам голова ОДА Валерій Головко та його радник Олександр Литвинов. Ймовірно, до суду дійде лише один із найяскравіших епізодів хабарників - Mercedes на день народження.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Андрій Пісоцький. Фото: скрін telegram
Андрій Пісоцький. Фото: скрін telegram

Чиновники ОДА вимагали від власника "Укрбуддору" 176 тисяч євро за право бути улюбленим підрядником на дорожньому будівництві. Коли ж бізнесменові не затвердили підряди і вимагали подарувати Головку на день народження новенький Mercedes-Benz Brabus, підприємець вирушив не в автосалон, а в НАБУ.

Корупційний скандал. Фото: скрін telegram
Корупційний скандал. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, незаконні забудови Кличка можуть залишити киян без метро: ветеран назвав причину аварійності підземки.

Також наш портал інформував, два мільярди гривень на провалені контракти: розслідування ЗМІ показало, як Міноборони втратили бюджетні кошти.

Крім того, ми писали, замість оборони - ремонт сходів: у Києві пустять на вітер більше 3,5 млн гривень.